Hãy giữ một cái đầu tỉnh táo để ngỏ lời cầu hôn người bạn đời của mình. Đừng mắc bất cứ một sai lầm nào trong ngày quan trọng này, đàn ông nhé!

Hôn nhân là chuyện cả một đời người, cầu hôn bạn đời là trải nghiệm một lần duy nhất trong đời. Đây chắc chắn là một dấu mốc quan trọng của cả hai người, báo hiệu những tin vui dồn dập phía trước. Với phụ nữ, thứ họ cần trong một tình yêu chân thành không phải là nhà lầu, xe sang hay tài sản triệu đô. Thứ họ cần cả đời là được người bạn đời trân trọng và thấu hiểu từng phút từng giây, trong từng cử chỉ, từng lời nói.

Chính bởi lẽ đó, đừng để bất kì sai lầm nào được phép xảy ra khi cầu hôn người phụ nữ của mình, đàn ông nhé! Không cần phải chi quá nhiều tiền hay làm những việc quá sức của bạn, hãy làm mọi thứ xuất phát từ trái tim và bạn luôn có cách riêng để cô ấy biết rằng cô ấy quan trọng như thế nào với bạn. Cầu hôn là một trong những quyết định lớn trong cuộc đời người đàn ông, hãy suy nghĩ thật kĩ nhé!

Hãy chắc chắn rằng cô ấy chính là người bạn muốn lấy làm vợ

Chắc chắn bạn đã mất rất nhiều thời gian để suy nghĩ về một chuyện hết sức quan trọng như thế này. Bởi lẽ, hôn nhân có thể là một nấm mồ chôn tình yêu, nhưng hôn nhân cũng có thể là đòn bẩy cho cuộc sống độc thân buồn tẻ. Hãy suy nghĩ về những lí do vì sao bạn lại đi đến quyết định muốn lấy cô ấy. Hãy đi theo tiếng gọi của trái tim, tức là bạn cảm thấy bạn đã sẵn sàng và có thể chịu toàn bộ trách nhiệm vì quyết định của bản thân. Mỗi lần cô ấy xuất hiện, nếu bạn cảm nhận được đó là người bạn muốn chung sống trọn đời thì có nghĩa đó là thời điểm thích hợp để bạn ngỏ lời cầu hôn.

Hãy chắc chắn rằng cô ấy sẽ đồng ý lời cầu hôn

Tất nhiên, bạn chẳng thể nào đoán trước được một cách chính xác 100% rằng cô ấy sẽ nhận lời, nên bạn hãy chọn một thời điểm mà bạn cảm giác rằng cô ấy cũng yêu bạn giống như cách bạn yêu cô ấy và cô ấy đã sẵn sàng trở thành một người vợ.

Nếu cô ấy có đưa ra những lời nói gợi ý về cuộc sống hôn nhân sau này, muốn kết hôn, muốn có con,… tức là cô ấy đã sẵn sàng; còn nếu không thì bạn có thể bắt đầu những cuộc thăm dò để hỏi cô ấy nghĩ thế nào về việc chuẩn bị cho cuộc sống gia đình; nếu cô ấy khó chịu hoặc lảng tránh vấn đề này thì có nghĩa là bạn nên đợi một thời gian nữa để đề cập vấn đề kết hôn.

Có thể sẽ có chút khó khăn trong việc nhận biết tình cảm của cô ấy, nhưng việc chắc chắn rằng cô ấy đã sẵn sàng hay chưa sẽ giúp cho bạn tránh được cảnh xấu hổ trong lúc cầu hôn.

Quyết định xem khi nào thì nên ngỏ lời kết hôn

Thời gian thích hợp để ngỏ lời cầu hôn vô cùng quan trọng và thời gian nào thì hoàn toàn do bạn quyết định. Không có thời điểm nào là hoàn hảo để ngỏ lời cả, nhưng điều quan trọng nhất là bạn nên cầu hôn vào lúc bạn cảm thấy bình tĩnh, không nóng vội và hoàn toàn sẵn sàng. Khi bạn đã chuẩn bị kĩ lưỡng cho kế hoạch cầu hôn của mình, thì đó là thời gian thích hợp nhất.

Và cũng đừng quên nên xét dò xem thời gian mà cô ấy muốn kết hôn. Nếu cô ấy muốn làm đám cưới vào mùa thu thì bạn nên cầu hôn cô ấy vào thời điểm chỉ cách mùa thu vài tháng, hoặc nếu cô ấy ngỏ ý muốn ngày được cầu hôn là một ngày đáng nhớ thì bạn có thể chọn ngày lễ tình yêu hoặc ngày kỉ niệm của hai bạn. Dù sao thì, làm cô ấy vui thì chắc chắn tỉ lệ cầu hôn thành công của bạn chắc chắn cao hơn đấy!

Hãy quyết định địa điểm bạn muốn cầu hôn cô ấy

Thực tế thì bạn có thể cầu hôn ở bất cứ nơi đâu, nhưng tốt nhất nên lựa chọn nơi nào gắn bó với cả hai nhiều nhất và nơi nào mà làm cho hai bạn cảm thấy thoải mái, bình tĩnh và tự nhiên nhất. Có một điều cần chú ý là khi bạn càng cố gắng tạo nên một điều gì đó đặc biệt bao nhiêu thì sự việc lại càng có thể trở nên thảm hại bấy nhiêu. Đôi khi đơn giản bạn chỉ cần tập trung vào những điều quen thuộc, những điều mà bạn biết cả hai đều thích, thì lại dễ dàng thành công hơn.

Hơn nữa, bạn nên nghĩ lại xem cả hai cùng thích làm việc gì khi ở bên nhau. Có khi điều này lại khơi lên một nguồn cảm hứng tuyệt vời cho bạn, giả dụ như bạn cầu hôn cô ấy khi cả hai đang chèo thuyền và dừng lại ngắm một cảnh đẹp hay khi cả hai đang cùng vào bếp nấu một bữa thật ngon vào cuối tuần nhưng bạn nói rằng muốn ra ngoài mua thêm nguyên liệu và quay trở về với một chiếc nhẫn cầu hôn. Lợi thế là cô ấy sẽ không hề mảy may nghi ngờ những hành động bất thường của bạn.

Hãy quyết định xem bạn nên ngỏ lời cầu hôn như thế nào

Việc kế tiếp bạn cần suy nghĩ là phải lên kế hoạch chi tiết cho dịp đặc biệt này. Hãy nhớ rằng chỉ có chân thành mới chiếm được trái tim của phụ nữ, nhất là khi cô ấy nhìn vào ánh mắt bạn. Hãy luôn nhớ rằng những gì bạn làm trong khoảnh khắc này sẽ được cô ấy nhắc đến rất nhiều lần trong đời vì vậy hãy làm cho tốt!

Đừng quên gợi ý hỏi trước cô ấy muốn được cầu hôn công khai hay kín đáo nhé! Mặc dù trong phim thì phụ nữ thích được tỏ tình trước mặt nhiều người nhưng trên thực tế, đa số việc cầu hôn đều diễn ra kín đáo. Hơn nữa, nếu như việc cầu hôn không được thuận lợi như bạn nghĩ thì cả cô ấy và bạn sẽ cảm thấy xấu hổ hơn gấp ngàn lần trước mặt mọi người.

Chọn trang phục phù hợp với địa điểm bạn chọn

Đây là một dịp đặc biệt đáng để nhớ suốt đời nên chắc chắn bạn phải mặc thật đẹp và phù hợp với địa điểm cầu hôn, nhất là trong một không gian khách sạn sang trọng, lãng mạn với ánh nến và hoa hồng xung quanh thì bạn càng phải ăn mặc chỉn chu, gọn gàng, lịch thiệp. Chắc chắn cô ấy sẽ tan chảy cho mà xem!

Cầu hôn

Sau 6 bước trên, bước thứ 7 chắc chắn bạn phải tiến hành cầu hôn cô ấy thôi. Có thể bạn sẽ “bủn rủn chân tay” và chẳng biết nói gì trước mặt người bạn đời dù đã tập luyện phải nói gì, nhưng đừng lo lắng nhiều, cứ hít một hơi thật sâu đã.

Khi nghe xong lời cầu hôn của bạn, đến khi bạn nắm lấy bàn tay cô ấy để trao nhẫn, có thể cô ấy vẫn sẽ rất sốc, mặt đờ đẫn không hiểu chuyện gì đang xảy ra hoặc rơi nước mắt, gào thét. Đừng quá ngạc nhiên vì đây là những hành động bình thường của cô ấy, ngay cả khi cô ấy biết bạn định làm gì.

Và đấy chính là cách cô ấy trả lời cho lời cầu hôn của bạn. Cuối cùng, tình yêu sẽ được đáp trả bằng tình yêu, những người yêu nhau sẽ gặp được nhau. Hãy biến một khoảnh khắc bình thường trở thành một kỉ niệm không bao giờ quên, bạn nhé!

Ninh Linh

199 BÌNH LUẬN

 1. Ryan Alexander, president of Taxpayers for Common Sense, a nonpartisan watchdog group. “They’re not talking about what the taxpayers are losing; they’re not talking about the failure of the technology, whether we bet on the wrong horse. What they are talking about is ‘How are we going to manage this politically?’ ”

 2. Rise and Shine Baboons!I lo e to fantasize about winning the lottery; however I just never buy a ticket. I think the beauty of the lottery is the fantasy, not the reality.I had my heart severely broken as a sophomore in college. He was my dream come true, handsome, rich, and dumb as a box o’ rocks. He broke up with me because his dad told him to. Thank you father Hanson. I dodged a bullet on that one. Mr. Right became a drug addict a few years down the road.

 3. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are. 0Was this answer helpful?

 4. Ray, as usual, you’re bang on. You’ve described exactly what I’ve been trying to accomplish in my own fiction and what I imagine many others are trying as well: writing what I want to read or writing what’s just not out there (yet). Too many times I’ve been left wanting more out of a novel that just sags with needless details that either amount to nothing or are weighed down by bad pacing. Great post.Filip Premrl´s last blog post ..Like? 0

 5. yup with the 4.0 ive got an 89 with the straight six 217,000 miles and it’s my daily driver (until i get my motorcycle lic). but when i saw the new compass i figured it’d be like my cherokee but it sat like a damn station wagon and still was a compass. the front looks good. but it you make a good product for no cost where”s the incentive for the manufacturer? there’s no return buisness if your product isn’t designed to fail.

 6. Scusa Paolo, ma hai mai pensato di vendere i diritti per le storie che hai vissuto contro gli sciachimisti?No, e non ci tengo particolarmente a far soldi con queste cose. E’ vero che i soldi mi permetterebbero di fare di più in questo campo, per esempio conferenze o viaggi per esplorare il problema, ma per ora sono riuscito a finanziare la mia attività di tasca mia.Ovviamente con la sponsorizzazione della CIA, del Nuovo Ordine Mondiale e dei Rettiliani.

 7. जगात (ईतक्या) लोकांना ईतकी फ़ूरसत आहे हे उमगल्या मूळे बरे वाटले..(मी मलाच मोकाट समजत होतो !!)बाकी अभिनंदन…बक अप.. वा! वा!… लीहीत रहा

 8. AFJ. Daniela – the names for characters come from all over. When the first book of the series was being dicussed with the UK editors, the names of the sisters were dreamed up by everyone at the table coming up with one name each. Oberon and Titania are from Shakespeare’s A Midsummer Night’s Dream. Brython, Hopie’s husband – that’s an old name for the country now called Wales in the UK. Other names are sometimes found by looking up a list of Elizabethan names and picking the ones I like best. And sometimes they just pop into my head – like with Earl Valentyne.

 9. This is great, Benny. Sometimes it’s hard to acknowledge our excuses and then do something about them. The most difficult thing for me is taking concrete steps toward what I want.That’s why I like you advice that eliminating what you *shouldn’t* be doing helped you to focus on what you should have been doing.

 10. This is the first angry review I ever watched and I can tell as a gamer and a designer myself that is the best video review I’ve seen so far. I wasn’t sure if I’d buy GW2 because other reviews were not complete and I didn’t get the whole picture. Thank to you I made up my mind and I will get this as soon as I can. Nice work man, I’ll follow you from now on.Cheers from Italy!

 11. I am making a valid, no strings attached offer to a single person or a couple in need as follows:Unfurnished l bedroom apt. heat & water included. Electricy is not included. The timeline is from now through May 2013.This apartment is located on 15 Vine St., Montpelier, VT.This is a serious offer and I would love receive a CALL from someone today if possible. Thank you for your consideration and all the work you are doing. My contact # is 802-522-7459.

 12. I saw a Reuters article about this, and I thought it ridiculous how sensationalized it was, as if any of this were anything new at all. Pseudonymous writing was widely-practiced at the time of the writing of the NT, and modern scholarship ascertained many decades ago that the NT itself has quite a number of books that are pseudonymously-written. (Pseudonymous writing also exists in the OT, of course, the late book Ecclesiastes being an excellent example.)

 13. I’ve been surfing on-line a lot more than three hrs currently, nonetheless I by no means found any fascinating report like yours. It’s fairly really worth enough for me. In my view, if all internet site house owners and bloggers manufactured beneficial subject material as you did, the internet will probably be far more valuable than ever ahead of.VA:F [1.6.5_908]please wait…VA:F [1.6.5_908](from 0 votes)

 14. C’est là qu’on va reconnaitre enfin les vrais patriotes, ceux qui vont cesser de boire du jus d’orange, fabriqué à partir d’oranges importées dans la plupart des cas, pour ne plus boire que du coca cola « 100% Made in France » (dixit le PDG de Coca Cola France), et qui contribue à l’effort de redressement national !

 15. pantyhose is something that I've only seen American women on. Women outside of US don't have any problems with things like hosiery, and outside of US hosiery is not an accessory, it's an item like pants or a shirt. I don't know how women can say hosiery is uncomfortable when your feet stick to the insides of your shoes when you have bare feet. Is that comfortable?

 16. As far as i understand this, for a work to qualify for copyright protection, it must be original and be fixed in a tangible medium.No doubt Tattoos are works requiring immense artistic sense and imagination. The question I would raise here is whether it is the tattoo that is copyright-able or is it the stencil that is capable of copyright protection? This is a real gray area that has been left unexplored leaving open the whole concept to various interpretations.Can Human body be considered as a permanent Tangible medium? Will it satisfy the fixation criteria mentioned under the statute.I guess the term fixation has to be analyzed and interpreted.

 17. Interesting :“And the No Climate Tax pledge — you are kind of a Grover Norquist of climate change as well. How many people have responded?We found about a few hundred elected leaders of Canada signed that pledge. And that’s a good thing. I think it’s good for Canada, for elected officeholders to make a contract with the people they represent.”?

 18. hola, tengo 46 años y siempre he tenido complejo por tener mucho pecho a pesar de estar delgada, pues hace 20 años me puse una crema anticelulitica en los pechos y me han quitado toda la grasa, los tengo vacíos la piel suelta y arrugada, ¿como puedo devolver la grasa a mis pechos? no me importa si me los aumenta más, solo quiero mis pechos como antes, he tenido dos hijos, una vez engordé mas de diez kilos y mis pechos igual, ¿ como es posible que no se hayan recuperado? por favor aconsejeme

 19. Buonasera,non è più tempo di nascondersi. Il Vaticano ha fattobenissimo a negare e stigmatizzare l’imprimatur adun Vescovo fatto da un Governo e non da chi ne ha laautorità. Se ai protestanti, evangelisti, mussulmani, etcsta bene che Pechino nomini lui i loro prelati ot similia,noi cattolici non lo possiamo accettare. Facciamo giàfatica ad accettare i don Gallo, i don Sciortino e viadicendo; immaginarsi se possiamo accettare Vescovi nominatida un regime comunista o direttamente da svariati Governi.Pace in CristoFrancesco Rada

 20. siamo qui. Siamo orgogliosi del nostro territorio, non ci spaventano le sue asprezze perchè vogliamo capovolgerle in ricchezze, non ci spaventano gli errori passati perchè vogliamo correggerli, non ci spaventano i centri storici desolati perchè vogliamo riappropriarcene, non ci spaventa nessuna difficoltà perchè abbiamo una grande risorsa mentale che si chiama autonomia. Significa: da oggi “comandiamo” noi. Tutto il resto seguirà. Michele Fumagallo

 21. 47d142ona 26c6b82139What are you saying, man? I know everyones got their own viewpoint, but really? Listen, your weblog is neat. I like the work you put into it, especially with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like most people here is stupid!22

 22. Excellent study, I in words of one syllable approved this particular on a pristine colleague who was simply responsibility fairly examine in that. And they just purchased me lunchtime because I ran athwart it regarding him grin Then tolerable, i’ll rephrase that: Thanks pertaining to lunch! Whenever you’ve an successful administration you’ve got a dictatorship. by Annoy Azines Truman.

 23. Great post Gotty … I uttered a half dozen F-U’s while reading this post. Some people have a lot of nerve. Already gave to Red Cross but this motivates me more to help through Clef’s organization. It’s as if they are saying we cannot be involved in helping ourselves. This is not a problem that will be fixed next week or next month, the funds have to be cleared some time. Yelle Haiti will probably be there in the months and years after they have all gone.

 24. Hello would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 25. Been a fan of MJ for a long time and I'm never disappointed with their colour palettes and products. I even have ther nail polish, haha! But if i were to choose from the Midnight and Midday look, maybe more towards the midday look? It emphasises the below lash lines amd it looks more unique and i think any girl will look sweet! I already have the white makeup pouch but I think I seriously should get the purple one! Thanks for your info on the latest MJ products!stoptoshopx3@gmail.com

 26. Leinad disse:Oremos por Israel e também pelos palestinos, pois não são todos os palestinos que querem a destruição de Israel. A população palestina é refém dos terroristas que não querem a paz, mas o ódio e a destruição de Israel a qualquer custo. Estes terroristas tem a capacidade de usar seu próprio povo como escudo humano. Oremos também por eles, pois D´us pode salvar até o mais terrível pecador!

 27. / The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 28. keine Umlaute enthalten – damit wäre ein Umlaut-Ordner nicht direkt adressierbar. In einem SMTP-Mailheader darf eigentlich überhaupt kein 8-Bit-Zeichen vorkommen.In Cyrus kann man dennoch Umlaut-Ordner anlegen, die werden dann auf dem Server im Dateisystem “codiert” angelegt:drwx—— 2 cyrus mail 4096 2008-04-16 09:18 &ANY-ffentlichEigentlich dachte ich, dass die bei .mac intern auch Cyrus benutzen, da sich das Ding auch super verclustern lässt… Und die OS X-Server-Produkte haben ja auch Cyrus dabei, oder?

 29. lasatzi'ma, bai, cu cadavru' vost cu miros de stinjenei!daca voo va place, n'avetz decit sa'l mirositz in continuare, da' (nu'i asa?) poci avea si io neste aspiratzii (ca expiratzii am tot avut…), macar pin' la 70-80 de ani, ca oricum, penzie de la stat nu mai vaz, multzumita si cui stitzi voi foarte bine (nu essclusiv, statz asa !).m'am saturat de cadavre, atit, si ar fi ciudat sa continuu sa ma uit cin' is mai securei decit altzii, ca totzi is la fel, nici macar cu ceva degradeuri in gri.monika DA!

 30. prachtige kadootjes zeg en gelukkig gaat het allemaal goed komen met je arm …. je tafel is super zeg net als je mooie stoelen helemaal te gek hahahah heb bijna alles gehad …het huisje van je dochter klein maar erg gezellig toch en in de slaapkamer heefd ze toch alleen maar de oogjes dicht hahahahha oke jij ook een heel fijn weekend lieve groet rosita

 31. Ach jo. Lo sapevo gia. Tak jsem to chtÄ›l narychlo hodit česky, zvrtal jsem co Å¡lo, zamÄ›nil (nechápu) paura a poverta, nepochopil, že jde o to, stát se pánem sebe sama atd. No ale dyÅ¥ já nikde netvrdím, že to umím a že jsem se to nÄ›kdy učil – holt amatér v původním významu. Milovník nádherných románských jazyků. Dilettante, no. Dobrá vůle a nálada udÄ›lat rychle nÄ›co pro kolegy, e tutto…

 32. Hi im looking for some new irons I play off 12 since of my driving and chipping and use irons too hard for me so I am looking at easyer to use irons. I like the look of the ping g15, Mizuno jpx 800 (especially), the callaway razr xs and the titleist 710 ap1s. I’d really like to see a comparison between them in distance, forgiveness and workability

 33. cual es la cancion que hoy estuvieron pasando casi al final en el que pusieron una frase medio remixada quedecia algo asi como “me gusta bien revuelto” o algo asi jajaja, que creo que es el tema de basta en algun momento de la tarde, de una banda chilena puede ser? que empieza con unos bajos muy increibles y ya te pone en ambientebesos!son la alegria de mis tardes

 34. Здравствуйте, меня интересуют курс по PHP, не могли бы подсказать когда начинаются ?Нужны ли знания JavaScript ?Заранее спасибо?

 35. Not only do employees deserve a to work fair hours for fair pay, but fatigued cruise ship workers are also more likely to injure themselves or others. Ensuring these employees are well rested will help them be more alert and in a better state of mind to perform their job duties. Additionally, underpaying these workers so drastically ultimately contributes to some employees stealing valuables or money from the cabins of passengers.

 36. Na į mkv (tarp kitko, klaida – „mvk“ parašei) konteinerį dažniausiai kišamas h264, tad nereikia net konvertuoti, kad pakeistum į mp4, ps ar ts. Tam užtenka tik išpakuoti vaizdo takelį iš mkv ir supakuoti į kitą formatą, kas trukti turėtų ne ką daugiau nei padaryti to failo kopiją.

 37. endelig norsk. skjønner ikke hva folk klager over. herregud. vær glad for at dere kan engelsk da. haha også til dere som sier at folk må lære seg engelsk. det er kanskej ikke oss som trenger å lære engelsk det er dere jævla amerikanere som trenger å lærer ett annet språk enn engelsk for å skjønne at det ikke er så enkelt å bli tvunget til å snakke et språk som vi ikke kan. så det er ikke vår feil

 38. Sono subacquea ed il ricordo più bello di tutta la mia “carriera da sub” ce l’ho alle Maldive…proprio con gli squali. Sono animali stupendi ma soprattutto INDISPENSABILI per l’ecosistema marino. SALVIAMOLI! NON PERMETTIAMO CHE L’IGNORANZA, LA CRUDELTA’ E LA SETE DI DENARO DEGLI UOMINI POSSA FAR SI’ CHE UN ANIMALE COSI SPECIALE POSSA SCOMPARIRE. IO CI CREDO.

 39. I have a little free time, so I'll respond after all.Larry: "then why are they now charging for bags?"I was referring to not charging for the weight of the passenger, not the weight of his luggage. The legacy airlines do not charge $25 a bag in order to recover the fuel burn cost. The fuel cost to carry a 30 pound bag is not that high.Legacy carriers separated passenger fares from baggage fares for a simple reason: they can appear to offer fares as low as Southwest Airlines without actually doing so.

 40. Hi Steve,If I understand your question correctly, I believe all you will need to do is edit the css styles for the menu. Because it sounds like you aren’t trying to change the content of the menu that you already have, you just want it to look different (i.e. highlight the current page link, etc.). Is that correct? If so, I can help you find and write the codes to do that.Thanks!

 41. And yet you “officially” associate with people that are, according to you, “sick bastards.” I simply cannot support official association with people that do not support original intent of the Constitution, support the slavery of raped women and would condemn a woman to death or severe physical injury without the right of self-defense.But to each his own.

 42. Wow, what a great post. Thanks for the reminder!So, I’m stopping by to let you know that I’m hosting the “Holiday Cooking, Blogger Style” recipe exchange again this year, coming up this Friday. I hope you can join me and if you’re willing to help me spread the news, I’m offering a as well!

 43. I nearly spit my coffee all over my keyboard when this started. You should have a warning! this is one of the funniest things I think I've seen and has forever changed my perception of the Air Force!! Thank you first of all for your service to our country, secondly for taking over while Jennifer is with us, and thirdly for hacking so brilliantly!! Truly iPad worthy.

 44. I was surprised to learn this movie was filmed around the Lake Powell region of Arizona, having always assumed it had been filmed in the Holy Land. I would be interested to know which scenes were directed without credit by David Lean (who was finishing up Doctor Zhivago at the time) and Jean Negulesco (Johnny Belinda and the 1953 Titanic). I want to resist the impulse to credit my favorite scenes to Lean rather than Stevens.

 45. Bineinteles ca nu conteaza, e o fapta odioasa oricum ai lua-o. Vroiam doar sa subliniez ca oamenii, in special cei care conduc "turma", nu cred neaparat astfel de prostii precum vrajitoria, dar nu se sfiesc sa se foloseasca de superstitiile oamenilor de rand. Precum 'mnezo sau Allah. Ceea ce ii face si mai dezgustatori (daca se poate asa ceva).

 46. Revisionism… Next thing you know, you’ll be using the term ‘catholicity’. I am aware that the holy Reformation, was not a replacement of The Church. However, an affinity with Catholicism and its theology is incompatable. I find Catholicism to be of a fatalism, that is incompatable with liberty in Christ. I find the prospects that corruption of the early church by Ceasar, to be plausable as well.

 47. "… the price of gold today at $1,462.30 per ounce is 42.5% below the 1980 peak…The inflation-adjusted, median gold price for the 1970-2010 period was ~$575. Current gold prices are 150% higher than the 40-year median. The fact that gold prices are below the markedly abnormal 1980 spike means little.The main point I get from the chart is that fears of high inflation have driven the price of gold to 2.5 times higher than the median price.

 48. I watched the product being reviewed on Dr. Oz and was excited about taking them. Took the merchandise just as instructed and at no more the month I never lost one pound. Because they aren’t cheap I made a decision to not buy another month’s worth. We’ve many better what to waste my funds on. Huge waste of cash

 49. Super article très instructif! J’ai des ami qui mettent de la crème hydratante, surtout après s’être rasé ou le matin quand leur peau les tire. ah, et mon p’tit frère utilise du bicarbonate pour blanchir ses dents (grand fumeur et buveur de café). Sinon, je ne pensent pas qu’ils prennent le temps de faire des mille-feuilles ; mais peut être que je me trompe ^^

 50. Curiously, Adobe's Test & Target were certainly promoting their service as one that could be used indefinitely to utilise their geotargeting/behavioural targeting mechanisms to serve relevant users.This would not fit with the point about removing code as soon as the experiment finishes up Susan?Another issue would be running extremely long-lasting experiments on low traffic sites. I don't believe there was ever any indication that leaving tests running could have negative implications prior to this – what changed?

 51. Hello,I had this problem for months and I couldn’t play, this post solved all my problems. I sincerely thank you PsMan.After putting my currently used LAN card on top of the list like you posted, didn’t quite fix it. I have two cards, one is broken, so I disabled it, that was the problem. Don’t know why, but after enabling it, everything worked fine. I have Windows 7 x86. Thank you again. And I really suggest you to put this in Alteriwnet forums.

 52. 251I did however expertise a few technical points using this site, since I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 53. Great devotional on using facebook for evangelism. I’m reminded of Eph 5 which spurs us to make the most of every opportunity for the days are evil. Gotta take advantage of the time on facebook and the friends we connect with there that way may not have contact with anywhere else. If I was one of those lost friends, I would want you to use facebook to reach me and I won’t want you to wait too long to do it…know Jesus sooner is always better by far! Thanks Michelle!

 54. Christian BachForderungen und dementsprechende Zusagen sind gut und schön und nach Reaktionen wird immerzu geschrien, aber wie schnell kann/ könnte die Politik an dem System etwas ändern? Die Schritte im theoretischen Politikzyklus, aber auch in der Realität brauchen auch seine Zeit, oder? Ps.: Ich hatte eine Frage zu Ihrem Artikel über die Gesundheitsreform (in den USA) weiter unten gepostet und würde mich über eine kurze Einschätzung freuen!

 55. mnie trochę taki artykuł zniechęciłby do używania linuksa. tak naprawdę przecież dowolny desktopowy linux z live cd (może poza linspire) będzie działał dobrze i bezpiecznie nawet bez instalacji po podłączeniu do internetu. to jest jedna z zalet linuksa: prosty użytkownik nie MUSI robić nic przed podłączeniem linuksa do internetu, w przeciwieństwie do użytkownika systemu windows.

 56. Gent.mo Fabio,Sono un impiegato (disegnatore) di 4° livello da 3 anni compiuti nella stessa azienda. Ho letto sul contratto nazionale al titolo II (classificazione del personale e particolari tipologie di lavoratori) che dopo 24 mesi di ininterrotta permanenza dovrei passare al 5° livello. Vorrei sapere come mai ho ancora il 4°, non è automatico il passaggio? O devo fare esplicita richiesta?GrazieAlessandro

 57. your 7 days guarantee period is about to expire in 30 minutes so I just sent them an email quickly saying I will be sending “that” low-fared itinerary in separate email soon for them to verify (as calling the agent / getting the low-fared itinerary would certainly take more than 30 minutes, at least for me).Eventually I sent them them low-fared itinerary but they denied saying“I missed the 7-days mark ”The fare difference is ridiculously high, I feel doomed to mention that I could have saved $ 800 x 3 !No more makemytrip.com !

 58. Hi ya Maxine – it’s a two hour drive for me too – LOL! I totally understand about the pressing part (smile). I always seem to be rushing around. I just read something the other day about all our busyness. Jesus never rushed around. Hmmm… and I’ll add to that thought that look how much He accomplished in three years? Now of course, He is the Son of God, but it has given me much food for thought! Since we’re somewhat close in proximity, maybe we can get together for a brunch one day? I’d love to meet you!

 59. I simply needed to thank you so much all over again. I do not know the things that I would have handled in the absence of the entire ways shown by you about such a topic. It was a real daunting difficulty in my view, however , being able to see a well-written tactic you solved that took me to jump for fulfillment. I am grateful for this guidance and in addition hope you realize what a powerful job you have been carrying out teaching some other people through the use of your blog. I am certain you’ve never come across any of us.

 60. lichalopez Qu’est ce que tu veux qu’il dise?On lui a promis des recrues qui n’arriveront jamais.L’année dernière il a déjà du se débrouiller avec les seuls koné, fofana et dabo.Cette année ça sera encore pire alors soyons indulgent avec R.G car il n’est pas du tout responsable de la situation et mine de rien entre le barrages de l’année dernière face à Kazan, les 3 mois sans lisandro ou encore la coupe de france il a montré qu’il pouvait faire de belles choses avec un groupe assez faible.

 61. How has no one commented on these BEAUTIFUL htpoos?! There aren’t just htpoos but theres so much spirit & soul and energy to them. I can’t stop looking. These are so very moving. Thank you for sharing!Ah! SO PERFECT! p.s. Jennifer sent me to your blog, she thought I would really enjoy your work. Which I do! So happy right now!

 62. Whatever troubles Harold Camping faces, he surely brought them upon himself. I'd guess that Camping was a true believer. I continue to be surprised that people are taken in by types like Camping. People are looking for certainties. They want to feel safe and secure, and there is no safety and security from the vagaries of life. The solution is surely not "to spread hate and lies and hurt people in the name of their 'god'." What a sorry way to live a life.

BÌNH LUẬN

Please enter your comment!
Please enter your name here